Izbrane novogradnje

Popolno udobje bivanja v bližini Ljubljane

Nova stanovanja v Grosupljem

Preverite novoletne ugodnosti stanovanj v Sončnem dvorcu!

Objekt Sončni dvorec se nahaja v Brezju pri Grosupljem neposredno ob stanovanjskem naselju Sončni dvori. Poslovno stanovanjski objekt je obdan z naravo in zelenimi površinami, iz Ljubljane oddaljen le 18 km.

Stanovanja so grajena kvalitetno, so svetla in prostorna. Vsaka stanovanjska enota je opremljena s priključkom električne energije, vodovodom, in priključkom toplotne postaje na daljinsko ogrevanje. Na vseh zunanjih oknih in balkonskih vratih stanovanj so nameščene vrhunske Krpan žaluzije, na strešnih oknih pa notranje žaluzije.

V pritličju objekta se nahajata dve stanovanji s pripadajočima atrijema in en poslovni prostor.  Prvo nadstropje predstavljajo tri stanovanjske enote z balkoni. V drugem nadstropju in mansardi se nahajajo tri dupleks stanovanja. Stanovanja v mansardi so izvedena v dveh nivojih in imajo odprto galerijio. Posamezne etaže so povezane z zavitim stopniščem ter osebnim dvigalom. V kletni etaži je šest garažnih mest, kotlovnica in shrambe, ki pripadajo stanovanjem. Pred objektom je osem parkirnih mest.

Več informacij o razpoložljivih stanovanjih in prodajnih cenah.

V bližini prijetne soseske se nahajajo: vrtec, osnovna šola, zdravstveni dom, trgovine in rekreacijske površine, ki omogočajo sprostitev za vso družino.

Blizu je tudi avtocestni priključek, kot tudi sam center Grosuplja. V naselju so urejena otroška igrišča. Na Adamičevi ulici, ki je oddaljena 4 min vožnje, pa je urejen tudi športni center.

Sončni dvorec bo prepričal vse, ki znajo ceniti prostorna in svetla stanovanja ter prednosti bližine narave, bližino mesta in hiter dostop do avtoceste.

Informacije in ogledi: Primož Sušnik, primoz@mreza.com, 051 402 392