Izbrane novogradnje

Stanovanje trisobno

Osrednjeslovenska, Medvode

stanovanje trisobno 0 stanovanje trisobno 1 stanovanje trisobno 2 stanovanje trisobno 3 stanovanje trisobno 4 stanovanje trisobno 5 stanovanje trisobno 6 stanovanje trisobno 7 stanovanje trisobno 8 stanovanje trisobno 9 stanovanje trisobno 10 stanovanje trisobno 11

Podrobnosti oglasa

Vrsta posredovanja:
prodaja
Šifra:
PS-S07-1N-O3
Cena
641059,00 €
država:
Slovenija
lokacija:
Osrednjeslovenska, Medvode
področje podrobno:
Vrhunski RAZGLEDI, 3,5 m VISOKI STROPI, prostorne TERASE, 2 PM v kletni garaži, NIZKI STROŠKI OGREVANJA, HLAJENJA - talno ogrevanje s toplotno črpalko, stropno hlajenje,...
Leto izgradnje:
2019
Nadstropje:
1.
Velikost:
163,80 m²
Opis:

Medvode, izjemno reprezentančno takoj vseljivo 3-sobno stanovanje bruto 163,8 m2,  140,57 m2 neto uporabne površine, 2 balkona, loža , kletna shramba, l. izgradnje 2019, 1./2 nad., dvigalo, 2 parkirni mesti v kletni garaži, prodamo. Cena 641.059,00 eur

Energijski razred B1 15-25 kwh/m2a

Blizu Šmarne gore, na stičišču Ljubljane in Medvod, kjer se urbano zliva z mirom in zelenjem narave, je v 10-stanovanjski vili za takojšnjo vselitev na voljo sodobno stanovanje z izjemno racionalno uporabo energije, ki nudi vrhunsko udobje bivanja.

Podroben opis

Za ljubitelje največje trajnostne naravnanosti ter skrbi za okolje, ki se radi zbujajo v miru in zelenju narave, nedaleč od urbanega središča prestolnice je na voljo 10 novih reprezentančnih stanovanj  v objektu najkakovostnejše skeletne lesene gradnje z dovršeno arhitekturo, ki nudijo vrhunsko udobje ter zdravo, varno in diskretno, nadstandardno bivanje z neprecenljivimi razgledi na travnike, gozdove, hribe in  gore, ki se skozi velike steklene površine stalno ponujajo iz bivalnih in spalnih prostorov.

K visoki kakovost bivanja prispevajo tudi premišljena razporeditev prostorov.
Iz spalnih prostorov se nudijo čudoviti razgledi na Alpe, saj so umeščeni na severni strani objekta. Vaši pogledi skozi okna bivalnih prostorov ali terase, ki so umeščeni na južni strani objekta se umirjajo na travnikih, gozdovih in rekreacijskih površinah.
Objekt  je energetsko napreden, saj toplotne črpalke izrabljajo zemeljsko toploto, ki se z minimalno porabljene energije pretvori v gretje in hlajenje. V stanovanju za optimalno temperaturo prostora skrbita talno gretje in stropno hlajenje, ki sta neslišna in zdravju prijazna.
Velika okna v celotnem stanovanju zagotavljajo obilo naravne sončne svetlobe, ki hkrati z nadstandardno višino stropov zagotavljajo prijetnost in visoko kakovost bivanja.
Do stanovanj lahko po domišljeno oblikovanih dostopih do stanovanj enostavno dostopajo tudi otroci, mlade družine z dojenčki, starejši in gibalno ovirani.   

Pregled prostorov in njihova  velikost:
predsoba                                                            4,6 m2
wc                                                                       4,0 m2
bivalni prostor (jedilnica in dnevna soba)       35,0 m2
kuhinja                                                             12,5 m2
soba                                                                 19,5 m2
utility                                                                  4,7 m2
spalnica                                                            24,2 m2
kopalnica                                                            8,6 m2
                                                                        112,7 m2

balkon 1                                                             8,9 m2
loža                                                                  22,1 m2
balkon 2                                                             6,4 m2
Kletna shramba                                               13,7 m2

Skupaj                                                                163,8 m2

2 x parkirno mesto v kletni garaži                  32,0 m2

Ogrevanje, hlajenje in oskrbo s toplo vodo  zagotavlja toplotna črpalka, ki izrablja zemeljsko toploto, ki se z minimalno porabo energije pretvori v gretje in hlajenje.
Stanovanja se ogrevajo s talnim ogrevanjem, v kopalnici z dodatnimi električnim stenskim radiatorjem,  hladijo pa s stropnim hlajenjem ter dodatno še s stropnimi skritimi kanalskimi ventilatorskimi konvektorji.

Rekuperacija zraka
Za vsako stanovanje posebej je vgrajena rekuperacijska samostojna prezračevalna naprava z dovodnim in odvodnim ventilatorjem, visoko učinkovitim ploščnim  rekuperatorjem in filtrom dovodnega zraka.

Centralni nadzorni sistem
Celoten sistem ogrevanja, hlajenja in prezračevanja je voden in se nadziran preko centralnega nadzornega - CNS Sistema, ki omogoča sodoben optimalne način upravljanja tudi iz oddaljenega dostopa.

Gradnja in uporabljeni materiali
Ekološka usmeritev pri gradnji po najvišjih standardih gradnje objekta  hkrati zagotavlja zdrave pogoje bivanja v objemu narave.
Za oblikovanje bolj zdravih in naravnih bivanjskih pogojev objekt odlikuje lesena skeletna gradnja  ojačana z jeklenimi nosilci na AB podzemnem delu z uvozno rampo ter z dvema vertikalnima komunikacijskima jedroma s stopnišči in dvigalnimi jaški.
Objekt obdaja lahka prezračevalne fasada  v kombinaciji vidnega lesa (Brazilski tik – Cumaru) v naravni barvi in lahkih prezračevanih fasadnih oblog iz aluminijevega kompozita.
Zunanjo podobo objekta odlikujejo balustradne balkonske in terasne steklene ograje, ki jih zgoraj zaključuje alu profil nudijo transparenco in s tem odličen neposreden stik z okoliško naravo.
Zvočno izolativna (do 43 oz. 44 dB) vrata, okna in steklene dvižno-drsne stene so s troslojno zasteklitvijo (toplotna prevodnost Uw<1,2 oz. 1,3 W/m2K) z aluminijskimi profilov in s prekinjenim termičnem mostom.
Senčenje oken je urejeno z zunanjimi žaluzijami z električnim upravljanem.

Vgrajena je visokokakovostna italijanska talna stenska in sanitarna keramika.

Parkiranje
Obiskovalcem so parkirna mesta zagotovljane  pred objektom. Stanovanju pripradata tudi 2 lastniški garažni parkirni mesti.

Lokacija
Objekt se nahaja na  južnih obronkih ravnine pri Medvodah in je le nekaj minut vožnje oddaljena od Ljubljane kar zagotavlja mirno življenje in umik od mestnega vrveža.
Udobje bivanja zagotavlja tudi bližnji  nakupovalni center, pošta, banka, vrtec, šola, knjižnica, zdravstveni dom, lekarna,  vsa prometna infrastruktura, kulturni objekti ter športne površine  (nordijski center, igrišče za golf) in številne pohodniške poti (na Šmarno goro, Katarino, Sv. Jakob, Slavkov dom, Zbiljsko jezero,…) ki vas vsak dan vabijo k prebivanju prostega časa v bližnji naravi.
 

Za ljubitelje največje trajnostne naravnanosti ter skrbi za okolje, ki se radi zbujajo v miru in zelenju narave, nedaleč od urbanega središča prestolnice je na v 10.-stanovanjski vili - v objektu najkakovostnejše skeletne lesene gradnje z dovršeno arhitekturo, ki nudij vrhunsko udobje ter zdravo, varno in diskretno, nadstandardno bivanje z neprecenljivimi razgledi na travnike, gozdove, hribe in  gore, ki se skozi velike steklene površine bivalnih in spalnih prostorov stalno ponujajo iz okolice - na voljo odlično reprezentančno 3-sobno stanovanje.

Za več informacij ali organizacijo ogleda  smo vam seveda vedno radi na voljo  na danica@mreza.com ali 040 81 70 66.  

Osebnega srečanja z vami bomo zelo veseli.

Kontaktni podatki


MREŽA & PARTNERJI, NEPREMIČNINE D.O.O.
Cesta 24. junija 23
1231 LJUBLJANA-ČRNUČE
tel.:
+386 (0)1 560 30 50
gsm:
+386 (0)41 669 086
email:
info@mreza.com