Izbrane novogradnje

Stanovanje garsonjera

Ljubljana, Moste Polje

stanovanje garsonjera 0 stanovanje garsonjera 1 stanovanje garsonjera 2 stanovanje garsonjera 3 stanovanje garsonjera 4 stanovanje garsonjera 5 stanovanje garsonjera 6 stanovanje garsonjera 7 stanovanje garsonjera 8 stanovanje garsonjera 9 stanovanje garsonjera 10

Podrobnosti oglasa

Vrsta posredovanja:
prodaja
Šifra:
PS625992464478878DS
Cena
139000,00 €
država:
Slovenija
lokacija:
Ljubljana, Moste Polje
področje podrobno:
zelo svetla, balkon, 2 x p.m..
Leto izgradnje:
2000
Leto prenove:
2020
Nadstropje:
2.
Velikost:
23,20 m²
oprema:
radiatorsko ogrevanje, zemeljski plin, domofon, etažno gretje, kabelski internet
ostalo:
balkon, dve parkirni mesti, zemljiška knjiga, shramba
Opis:

Ljubljana, Zaloška, svetla prenovljena garsonjera 23,2 m2 z novo po meri izdelano pohištveno opremo, balkon, shramba, l.izg.2000, l. pren.2020, 2.nad./3., uporaba 2 parkirnih mest ob objektu na varovanih parkiriščih z avtomatsko zapornico, prodamo. Cena: 210.000,00 eur

Nedaleč od gozdnih rekrecijskih poti Debnega vrha in središča Zaloga je za nakup v drugem nastropju samo desetstanovanjskega enostavno dostopnega objekta v lepo urejeni soseki na voljo svetlo lično garspmkerpz balkonom in shrambo ter urejenim parkiranjem za avtomatsko zapornico.

Energetska izkaznica: "D" 30-71,39KWh/m2a

Lega: VZHOD

Podrobnejši opis

Stavba, v kateri se nahaja stanovanje, je lepo vzdrževana in urejena. Stanovanje se nahaja  v drugem nadstropju. V objektu ni dvigala. 

Stanovanje sestoji iz enovitega prostora (18,1 m2) kjer je predprostor, kuhinja, dnevno-bivalni del s spalnim delom in iz katerega se na levi vstopa v prostorno kopalnico, na desni pa na zastekljen balkon (3,2 m2), ki ima VZHODNO lego in pogled tudi na bližnji gozdnat hrib.
Četudi je kolenčni zid ene stene cca 1,6 m, dejansko uporabo prostora ni motena.

K stanovanju pripada suha shramba (1,9 m2) z električnim priključkom vezanim na stanovanje, tako da je v njej možna namestitev na primer tudi sušilnega aparata in/ali skrinje. Nahaja se eno etažo višje.
Možna je tudi souporaba manjše skupne shrambe, ki je poleg lastniških shramb.

Oprema
Stanovanje ima novo po meri izjemno funkcionalno izdelano pohištveno opremo, ki med drugim vključuje zložljivo jedilno mizo s predali kjer lahko pogostite do 7 oseb, raztegljivo zakonsko posteljo,...
V novi kuhinji je kuhalna indukcijska plošča z napo ter pečica na elektriko. Možen pa je priklop tudi številnika na plin, saj je v stanovanju plinovod.
Vhodna vrata na balkon so opremljena s komarniki, steklene povšine balkona imajo senčila, kot tudi strešno okno.
Vhod v objekt in stanovanje povezuje domofon.

Parkiranje
Parkiranje je urejeno na urejenem parkirišču ob objektu, ki je varovano z avtomatsko zapornico.
Lastnikom stanovanja pripadata 2 daljinca z možnost parkiranja dveh osebnih vozil.

Ogrevanje
Stanovanje ima radiatorsko centralno ogrevanje na individualno plinsko peč.

Mesečni stroški obratovanja so nizki.

Obnovljeno
V stanovanju je bila 2022 zamenjana plinska peč, stešno okno, v kopalnici celotna napeljava, keramika, sanitarna keramika, kopalniška oprema, letveni radiator.

Lokacija:
Objekt je lociran le 150 metrov od trgovin, pošte, bankomata, postajališč LPP, gostinskih lokalov, le 400 mestro od vrtca in osnovne šole, otroških igrišč in nedaleč od sprehajalno rekreacijske poti po zelenih gozdnih poteh Debnega vrha. Dostop do obvoznice je enostaven in hiter, kot tudi dostop do mestnega središča.

Stanovanje je zemljiškoknjižno urejeno in se prodaja bremen prosto.

Objekt se nahaja sredi zelo lepo urejene okolice, v neposredni bližini celotne infrastrukture (šola, vrtec, trgovine, pošta,  bankomat, LPP postaja – št.10, 11, 11B, 20Z, otroških igrišč itd.) in posamezniku ali paru ponuja prijetne pogoje  bivanja.

Za podrobnejše informacije in organizacijo ogleda smo vam vedno radi na voljo na 040 81 70 66 in danica@mreza.com
Vljudno vabljeni na osebno srečanje!

 

 

Kontaktni podatki


MREŽA & PARTNERJI, NEPREMIČNINE D.O.O.
Cesta 24. junija 23
1231 LJUBLJANA-ČRNUČE
tel.:
+386 (0)1 560 30 50
gsm:
+386 (0)41 669 086
email:
info@mreza.com